Arbodienstverlening

Samen op koers naar een vitale organisatie

Is je werknemer ziek? Dan is een goede begeleiding tijdens ziekte en re-integratie van groot belang. Voor de betreffende werknemer én voor jou als werkgever. CAMACE helpt hierbij, van ziekmelding tot herstel. Zo kan je werknemer straks weer vol energie en met plezier aan de slag. Is er geen zicht op herstel? Ook in dit traject krijg je van a tot z begeleiding. Daarnaast krijg je advies hoe je het ziekteverzuim binnen je bedrijf zoveel mogelijk beperkt en helpt CAMACE je bij de wettelijke verplichtingen rondom preventie, arbeidsomstandigheden, veiligheid en verzuim. Wil jij ook een vitale organisatie?

Kenmerkend CAMACE


Persoonlijk

betrokken team en een vast aanspreekpunt


Expert

jouw gids in WIA-land

Arbodienst én WIA-management

de ideale combinatie

Onze arbozorg

Verzuimbegeleiding

Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers gezond en fit zijn. Helaas kan het gebeuren dat een werknemer ziek wordt. Wat doe je dan? De arbodienst van CAMACE helpt je hierbij. Het resultaat? Een flinke besparing op je kosten en kundige, persoonlijke begeleiding bij een ziekmelding. Zo zorg je voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Kerndeskundigen

Heb je de wettelijke verplichtingen rondom preventie, arbeidsomstandigheden, veiligheid en verzuim helemaal op orde? Want de overheid vindt gezondheid, veiligheid, welzijn en duurzaamheid binnen je organisatie erg belangrijk. En jij als werkgever natuurlijk ook. Met de juiste hulp van kerndeskundigen, voldoe je aan de regels. CAMACE regelt dit voor je.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Wellicht wat cliché, maar zo toepasbaar bij ziekteverzuim binnen je organisatie. Want als werkgever kan je veel betekenen als je signalen bij werknemers vroeg waarneemt. Hoe streef je naar werkgeluk binnen je organisatie? CAMACE stelt een prettig beleid op en neemt preventieve maatregelen.

Rijbewijskeuring

Ben je in bezit van rijbewijs C1, C, D1 of D (eventueel met E), of wil je deze halen? Dan is een medische keuring verplicht. Een keuringsarts van CAMACE helpt je graag hierbij. Wil je weten wat de rijbewijskeuring precies inhoudt en hoe de medische keuring verloopt? Klik hieronder voor meer informatie en een handig stappenplan.

Onze opdrachtgevers

Heb je een vraag of wil je graag met ons in contact komen?

Neem contact met ons op door een bericht te sturen of te bellen.