WIA management

Ons verhaal

CAMACE is sinds 2010 actief als gemachtigde partij voor bezwaar en beroep. Wij behartigen de belangen van werkgevers, werknemers en verzekeraars bij het controleren van UWV beoordelingen. Wij behandelen alle beslissingen; einde wachttijd beoordeling, herbeoordelingen, loonsancties en vervroegde WIA aanvragen. In de afgelopen jaren hebben we duizenden dossiers in behandeling genomen. We realiseren  een bovengemiddeld succespercentage, onze opdrachtgevers waarderen dit en zijn zonder uitzondering uitermate tevreden en trouw aan onze aanpak. 

De afgelopen periode hebben we geïnvesteerd in een verdere professionalisering van onze dienstverlening. Naast Bezwaar en Beroep bieden we nu ook WIA management aan, met de mogelijkheid tot detachering van WIA casemanagers, zodat opdrachtgevers onze expertise direct in huis kunnen halen en ook zelf beleidsmatig aan de slag kunnen gaan. Intensieve begeleiding van WIA gerechtigden is een ander speerpunt. Het is onze overtuiging dat aandacht en actieve begeleiding van de WIA gerechtigden leidt tot meer inzetbaarheid, optimale benutting van de restverdiencapaciteit en een efficiëntere communicatie met het UWV, waardoor betere resultaten bereikt worden.

Onze begeleiding wordt uitgevoerd door artsen en WIA casemanagers. Onze WIA casemanagers kunnen ingezet worden in taakdelegatie of als procesbegeleider. Met onze korte lijnen schakelen we snel, creëren we optimale bereikbaarheid en zijn we erg mensgericht. Tot slot bieden we nu ook de controle op de Werkhervattingskas aan. CAMACE biedt hiermee een uniek totaalpakket aan voor succesvol WIA management, waarbij alles uiteraard ook modulair is in te zetten.

Ons team

Rob Bakkenes 

Arts gemachtigde

Carmen van Aert

WIA Casemanager

Maria van den Brink

Directeur

Hennie van de Kraats

Procesbegeleidster

Boudewijn op ’t Hoog

Bedrijfsarts

Maaike van Beveren

Arbo Arts

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op door een bericht te sturen of te bellen.